Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

ΜΥ ΜΥΤΗ

Booth No: A3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Κοσμήματα
Μόδα & Αξεσουάρ

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της MY MYTH, όπου αναβιώνουμε τους αρχαίους ελληνικούς μύθους και πολιτισμούς. Είμαι η Μαρία Τομπρή και το ταξίδι μου στη δημιουργία αυτών των θησαυρών ξεκίνησε το 2022, τροφοδοτούμενο από τη βαθιά μου αγάπη τόσο για τα εξαίσια κοσμήματα όσο και για τις μαγευτικές αφηγήσεις της αρχαίας Ελλάδας.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εγώ και οι συνεργάτες μου κατασκευάζουμε χειροποίητα ασημένια κοσμήματα, κεριά, αρώματα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και σύγχρονη αισθητική. Δημιουργούμε αντικείμενα που αναδεικνύουν τα σύμβολα, τα κρυφά μηνύματα, τις αέναες αρετές και τις διαχρονικές αξίες της Αρχαίας Ελλάδας και χαρίζουν δύναμη, γνώση και ομορφιά σε όποιον τα φοράει ή τα χρησιμοποιεί.

Κάθε προϊόν μας συνοδεύεται από ενημερωτικό έντυπο, που αποκαλύπτει τη δύναμη του συμβόλου και του μυθικού προσώπου που απεικονίζει, προσδίδοντας σε κάθε κομμάτι μια ιδιαίτερη σημασία για ένα ξεχωριστό δώρο. Με την premium συσκευασία τους και τις καλαίσθητες και πρακτικές ξύλινες βάσεις προβολής, τα προϊόντα μας είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσουν ως τα πιο ελκυστικά στο κατάστημά ή την επιχείρησή σας.

Οι MY MYTH συλλογές μπορούν να γίνουν και εξατομικευμένες, ενώ παρέχουμε παράλληλα την επιλογή για προσαρμοσμένα σχέδια βάσει των αναγκών σας. Τα προϊόντα μας μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο εταιρικό δώρο ή complimentary gift. Οι δημιουργίες μας βρίσκονται σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία, concept stores, μπουτίκ, γκαλερί και καταστήματα ξενοδοχείων.

MY MYTH – Discover your power


MY MYTH
Μαρία Τομπρή
To top
el