Greek Brand New

Ιδέες που γεννιούνται από εμπειρίες. Εμπειρίες από τη φύση, την τέχνη, τον άνθρωπο. Από εκεί εμπνευστήκαμε και το όνομά μας. ‘Άρρητος’ γνώση είναι αλλιώς η εμπειρία. Κάτι που πρέπει να το βιώσεις με όλες σου τις αισθήσεις για να το κατανοήσεις, καθώς οι λέξεις δεν αρκούν να το περιγράψουν.

Είμαστε η Βιβή και η Κυβέλη και επιθυμία μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα μέσα από εμπειρίες. Αντλούμε έμπνευση από την τέχνη και τη φύση και φροντίζουμε να διατηρούμε το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στην ‘Arritos’ συνθέτουμε μίγματα από βιολογικά βότανα, λουλούδια και καρπούς αποκλειστικά από την ελληνική γη. Κάθε μίγμα έχει διαφορετικό χαρακτήρα και τη δική του αρωματική και γευστική ταυτότητα. Προσφέρουμε σειρές προϊόντων για ζεστό και κρύο βοτανικό ρόφημα, σχεδιασμένα για διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών αλλά και επαγγελματιών. Δημιουργούμε προτάσεις κατάλληλες για deli-shops, για concept stores (σειρά concept cotton και cotton cases) αλλά και για το χώρο της γαστρονομίας και εστίασης με τα προϊόντα μας σε συσκευασίες HoReCa για συνεργασίες με chefs και bartenders.

Σειρά ‘Loose’: Ολόκληρα φύλλα, άνθη και πέταλα συνθέτουν ξεχωριστά μίγματα με διακριτό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα. Εκλεπτυσμένα αρώματα από ροδοπέταλα, φλούδες μανταρινιού, μαστίχα Χίου συνδυάζονται αρμονικά με τσάι του βουνού, φλαμούρι, λουϊζα ή μέντα και δημιουργούν από ένα ζεστό βοτανικό τσάι μέχρι συνταγές για ελαφρύ cocktail ή παγωτό.

Σειρά ‘Concept Cotton’: Μένοντας πιστή στην ιδέα της παράδοσης, αλλά παράλληλα ακολουθώντας το σύγχρονο τρόπο ζωής, η Arritos δημιούργησε μικρά χειροποίητα πουγκάκια από καθαρό βαμβάκι για να συσκευάσει τις μονοδόσεις της. Η καινοτόμα αυτή λύση βασίστηκε στον παραδοσιακό τρόπο φύλαξης των αποξηραμένων βοτάνων μέσα σε χειροποίητες βαμβακερές θήκες, αλλά και στην ‘τσαντίλα’, ένα βαμβακερό ύφασμα με πολλαπλές χρήσεις κατά το παρελθόν. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για τις ατομικές αυτές μερίδες είναι από καθαρό βαμβάκι άβαφο και αλεύκαντο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε εκτός από ασφαλές να είναι και απόλυτα φυσικό και οικολογικό τόσο κατά τη χρήση του όσο και κατά την απόρριψη του.

Σειρά ‘Cotton cases’: Αφή, όραση, όσφρηση, γεύση! Επαναχρησιμοποιούμενες θήκες από βαμβακερό ύφασμα, άβαφο και αλεύκαντο στις οποίες αποτυπώνονται εικόνες μέσα από το φακό ελλήνων φωτογράφων που απαθανατίζουν τα ελληνικά τοπία με την μοναδική τους ματιά. Οι θήκες περιλαμβάνουν 3 βαμβακερά πουγκάκια από 3 αντιπροσωπευτικά μίγματα μας για βοτανικό τσάι.

Project ‘ICHNOS’: Μέσα από τις ιδέες της ‘Arritos’, το ‘ICHNOS’ δημιουργήθηκε έχοντας ως έμπνευση τη φύση, την τέχνη και την αδιάκοπη αλληλεπίδρασή τους με την ανθρώπινη φύση. Δημιουργίες από φυσικές πρώτες ύλες, όπως βαμβάκι, λινό και μετάξι. Ιδέες που αποτυπώνονται κάθε φορά διαφορετικά με σκοπό την ποιότητα και τη διαχρονικότητα μέσα από σειρές ρούχων και αξεσουάρ που απευθύνονται στο σύγχρονο άνθρωπο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Project ‘ICHNOS’ LookBook

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

GALLERY

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας, την ημέρα και τον χρόνο που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μέχρι τη στιγμή της συνάντηση μας παρακαλούμε να μελετήσετε τον κατάλογο μας.

Η επιβεβαίωση του ραντεβού σας θα γίνει από την εταιρεία.
Σημαντική Παρατήρηση: Κάθε εταιρεία ορίζει μόνη της τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας.

Βήμα 1 από 4
Βήμα 2 από 4
Βήμα 3 από 4
Βήμα 4 από 4

PORTFOLIO