Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

EUTHALIA NATURAL COSMETIC VALUES

Booth No: Α3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Καλλυντικά

Clean Beauty comes from Nature

Η εταιρεία

Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ιδρύθηκε το 2012 με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, τα καλλυντικά Εuthalia δημιουργήθηκαν για το σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, προσφέροντας στην επιδερμίδα του λάμψη και υγεία.

Βασικός πρωταγωνιστής το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, δημιουργώντας ευεργετικές συνθέσεις για το σώμα και την ψυχή. Δημιουργήσαμε μια σειρά 100% φυσικών καλλυντικών αξιοποιώντας τα δώρα της ελληνικής φύσης. Κύριο συστατικό μας το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και τα ευεργετικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας για να τα προσφέρουμε στον ευαισθητοποιημένο καταναλωτή της πόλης.

Το όραμα μας

Όραμά μας είναι να προσφέρουμε στο σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να ανακαλύψει με τις αισθήσεις του την αληθινή – αιώνια φύση, μέσα από αγνές, Φυσικές (Natural) και βιοενεργές συνταγές Καλλυντικών (Cosmetic) που στηρίζονται στις παραδοσιακές Αξίες (Values) και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε στην Ελλάδα.


Euthalia Natural Cosmetic Values
Ευθαλία Σταματάκη
To top
el