Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

INSPIRA

Booth No: B11

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Μόδα & Αξεσουάρ

Η INSPIRA γεννήθηκε το 2014, για να επικοινωνήσει την αγάπη της ομάδας μας για το Αιγαίο και τους πολιτισμούς του. Αντλούμε έμπνευση από σύμβολα που ταξίδεψαν μέσα στο χρόνο και εξακολουθούν να μεταδίδουν την δύναμη της ομορφιάς και της ουσίας τους με την πρώτη ματιά.

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που συντονίζονται στην συχνότητα των αρχαίων αυτών συμβόλων. Παρακολουθούμε με χαρά την ομάδα αυτή να πληθαίνει , να εξαπλώνεται και να επανέρχεται αναζητώντας κάθε επόμενη μας πρόταση στα σημεία πώλησης INSPIRA στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράγουμε τις συλλογές μας, ανδρικών και παιδικών T-shirts, γυναικείων tops και φορεμάτων, αξεσουάρ και κοσμημάτων, αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά, συνεργαζόμαστε με τεχνίτες και βιοτέχνες που ξεχωρίζουν στον τομέα τους και φροντίζουμε να αφήνουμε το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Δημιουργούμε ελληνική τέχνη που μπορεί να φοριέται, από όλους, κάθε μέρα και να μιλάει χωρίς λόγια για την Ελληνική ψυχή.


INSPIRA
Φλέμινγκ 55 Αργυρούπολη 16451 Αθήνα
To top
el