Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

KÁTE - ΜΟΜΙΤΣΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Booth No: Γ10

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Κοσμήματα
Μόδα & Αξεσουάρ

Το brand Káte ιδρύθηκε το 2016 από την Κατερίνα Μόμιτσα, η οποία σχεδιάζει όλες τις συλλογές της με τις τέχνες του νερού, Ebru & Suminagashi. Χρησιμοποιώντας αυτές τις αρχαίες τεχνικές ζωγραφικής, δημιουργεί σχέδια στην επιφάνεια του νερού και τα αποτυπώνει σε υφάσματα, κεραμικά, χαρτί κι άλλα υλικά.

Το brand Káte παρουσιάζει συλλογές από πολυτελή μεταξωτά μαντήλια, αξεσουάρ και διακοσμητικά είδη. Όλα τα κομμάτια είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με απόλυτα χειροποίητο τρόπο κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, ένα έργο τέχνης που μπορεί να φορεθεί ή να στολίσει τον χώρο σας.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από μαζική και γρήγορη παραγωγή, η Κατερίνα αγκαλιάζει την αξία του αργού ρυθμού. Η ιδέα να δημιουργεί αξεσουάρ και διακοσμητικά που κινούνται ανάμεσα στα όρια του προϊόντος και του εικαστικού αντικειμένου, αποτέλεσε τον σκελετό της φιλοσοφίας του brand της. Η παραγωγή στο χέρι είναι χρονοβόρα, απαιτεί πολλή υπομονή και αφοσίωση, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει κάθε λεπτό της όλης διαδικασίας.

Οι Káte συλλογές μπορούν να γίνουν και προσωποποιημένες. Όλες οι συλλογές σχεδιάζονται ξεχωριστά και μπορούν να εξατομικευτούν απόλυτα, αφού η δημιουργός επιμελείται όλη τη διαδικασία. Οι δημιουργίες Káte βρίσκονται σε πωλητήρια μουσείων, επιλεγμένα concept & design stores, μπουτίκ και γκαλερί.


Κατερίνα Μόμιτσα
To top
el