Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

SUN OF A BEACH

Booth No: Γ16

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Μόδα & Αξεσουάρ

Το Sun of a Beach γεννήθηκε το 2012 από την Μελίνα Πίσπα και την Έλλη Ρούντου με όραμα την δημιουργία καλαίσθητων και premium πετσετών θαλάσσης. Από το 2012 εώς και σήμερα στη συλλογή έχουν προστεθεί νέες κατηγορίες προϊόντων όπως τσάντες θαλάσσης, και μαγιό.

Το ελληνικό καλοκαίρι, τα ελληνικά νησιά μας, ο πολιτισμός μας και η ιστορία μας είναι οι κύριες πηγές έμπνευσης για την δημιουργία των πρωτότυπων σχεδίων μας! Στόχος είναι τα σχέδια του Sun of a Beach να ταξιδέψουν στις παραλίες όλου του κόσμου. Όλα τα προϊόντα παράγονται, από 100% βαμβακερό ύφασμα, ράβονται στην Ελλάδα και ακολουθούν φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.

Το Sun of a Beach το 2016 κέρδισε το βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου – Επιχειρηματικό ξεκίνημα, φιλοξενήθηκε 2 φορές στο Fortune Magazine 40 under 40, έχει κερδίσει τα βραβεία Peak Performance and E-volution Awards και έχει διακριθεί πολλές φορές στα Ermis Awards & Social Media Awards. Μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με Έλληνες σχεδιαστές, καλλιτέχνες, με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη και με την WWF.


Sun of a Beach
Πλουτάρχου 11, Αθήνα 106 75
To top
el