Greek Brand New

Pepper Vally σημαίνει ελευθερία - από την ιδέα έως το τελικό προϊόν.

H MSc Αλίκη Γκορίτσα και ο BSc Σπύρος Φράγκος είναι οι δύο σχεδιαστές και μηχανικοί κλωστοϋφαντουργίας που δημιούργησαν την Pepper Vally, ένα brand & κατασκευαστής που ήδη εδώ και 10 χρόνια παράγει καινοτόμα ρούχα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Ο πυρήνας της Pepper Vally είναι η αειφορία πολύ πριν η βιωσιμότητα γίνει μια τάση. Ο συνδυασμός ΣΧΕΔΙΟΥ + ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ + ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ είναι ένα επαναστατικό επιχειρηματικό μοντέλο στην κ/υ αλυσίδα, που απαιτεί καλλιτεχνική υπομονή και αντοχή για να επιτευχθεί. Αλλά δεν το σκεφτήκαμε ως εργαλείο μάρκετινγκ και δεν συνηθίζουμε να προωθούμε τα προϊόντα μας πληρώνοντας μια περιουσία για να φτάσουμε στην κορυφή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή αναγκάζοντας τους εαυτούς μας και την ομάδα μας να οικοδομήσουμε μεροληπτικές σχέσεις με ανθρώπους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, το κάνουμε γιατί το υποστηρίζουμε ως άνθρωποι και μας αρέσει να κοιμόμαστε ανάλαφρα και σε αρμονία με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας. Αντ’ αυτού, ξοδεύουμε τον προϋπολογισμό μας σε χρόνο και χρήμα σε μηχανήματα, χειροτεχνία, στην αναζήτηση νέων τεχνικών και υψηλής ποιότητας φυσικών πρώτων υλών και σε ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ της ομάδας μας, των προμηθευτών, των συνεργατών και του περιβάλλοντος.

Χρησιμοποιούμε τα μέσα με μια διαφανή, ειλικρινή και ενημερωτική προσέγγιση, ώστε ολόκληρη η αλυσίδα έως τον τελικό χρήστη να κατανοήσει τι σημαίνει βιοαποικοδομήσιμη πρώτη ύλη και πώς το δέρμα νοσεί φορώντας ρούχα με βάση το πετρέλαιο, όπως πολυεστέρας, νάιλον και άλλα συνθετικά. Τι σημαίνει OEKO-TEX πρότυπο 100 για την ασφάλεια του ανθρώπινου δέρματος και RWS για την καλή διαβίωση των ζώων και τη διατήρηση της γης για τις μελλοντικές γενιές, χρησιμοποιώντας θετική διαχείριση που λειτουργεί σε αρμονία με το περιβάλλον μας. Ή ακόμη και για το μαλλί ZQ, που είναι πλήρως ανιχνεύσιμο, συνδέοντας τα τελικά προϊόντα με τον καλλιεργητή και δίνοντάς σας εμπιστοσύνη στην αυθεντικότητα της ίνας. Μόνο έτσι οι άνθρωποι θα μπορούν να καταλάβουν τι πληρώνουν και αν αυτό είναι δίκαιο ή όχι.

Κατασκευάζουμε τα «πρωτότυπα» δείγματα και σχεδιάζουμε τα κλωστοϋφαντουργικά μοτίβα σε ειδικά τελευταίας τεχνολογίας Η/Υ συστήματα και μηχανές, που μας ανήκουν και δεν τα στέλνουμε αλλού και είμαστε υπεύθυνοι για την τελική παραγωγή που γίνεται αποκλειστικά στην Αθήνα/Ελλάδα. Χρησιμοποιούμε μόνο διαπιστευμένες φυσικές/βιοαποικοδομήσιμες πρώτες ύλες με τους αυστηρότερους κανονισμούς της ΕΕ. Παράγουμε κατά παραγγελία με τεχνικές ελάχιστων έως μηδενικών αποβλήτων σε ηθικές συνθήκες εργασίας και ιχνηλασιμότητα/ διαφάνεια σε όλη τη φάση της παραγωγής και απόρριψης. Από την α’ ύλη στους αγρούς έως το τέλος της χρήσης του που επιστρέφει στο χώμα για να διασπαστεί σε 3 χρόνια και όχι σε 100, όπως είναι το σύνηθες για ένα 100% συνθετικό ρούχο.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

GALLERY

Βραβεία

  1. Award Winning Worth Partnership Project (2018) for IDEA | DESIGN | RESEARCH AND DEVELOPMENT of a smart sweater with high tech sensors for receiving critical biometric data of high accuracy during Sports.
  2. Among the 15 selected partnerships of 1st ELIIT Partnership Project (2020) for IDEA | DESIGN | RESEARCH AND DEVELOPMENT of textile products with advanced technology features for use in Sports, Homeware and Automobile.
  3. Selected businesses for the Define program (2020) for scale-up innovations in term of products/services, processes, and market approaches within the Fashion-Tech field.
  4. IMP³ROVE Digital Innovation Certificate (2020): The Digital Innovation QuotientTM provides data-based transparency on an organization’s digital innovation capabilities building on a thorough benchmarking. Issued by the IMP³ROVE–European Innovation Management Academy EWIV.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σας, την ημέρα και τον χρόνο που θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μέχρι τη στιγμή της συνάντηση μας παρακαλούμε να μελετήσετε τον κατάλογο μας.

Η επιβεβαίωση του ραντεβού σας θα γίνει από την εταιρεία.
Σημαντική Παρατήρηση: Κάθε εταιρεία ορίζει μόνη της τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας.

Βήμα 1 από 4
Βήμα 2 από 4
Βήμα 3 από 4
Βήμα 4 από 4

PORTFOLIO