Η Χριστίνα Μόραλη ανήκει στους σύγχρονους καλλιτέχνες που χάρισαν τα τελευταία χρόνια νέα πνοή στην σύγχρονη Ελληνική κεραμική τέχνη.
Το εργαστήριό της δημιουργείται το 1976 στην Αθήνα .Τα έργα της είναι χρηστικά και εικαστικά.Δουλεύει πολλές τεχνικές χρησιμοποιώντας πηλούς τερρακόττα, stoneware και πορσελάνη.Από το 1993 είναι η πρώτη που μπαίνει στον χώρο του design κατασκευάζοντας αντικείμενα εκτός από πηλό ,σε αλουμίνιο και ορείχαλκο εμπνευσμένα από γνωστά προιόντα της Βιομηχανίας και όχι μόνο.Από τα πλέον γνωστά στο κοινό οι `δεκάρες` ,τα μπισκότα Πτι μπέρ, Ασπιρίνη Bayer κ.α.

Δραστηριοποιείται σε χώρους design (συνεργάστηκε με το Habitat για 3 χρόνια), σε καταστήματα με ιδιαίτερα αντικείμενα και σε γκαλερί.
Ενδιαφέρον για την ίδια έχουν οι συνεργασίες με εξειδικευμένες απαιτήσεις όπως φωτισμός, πιάτα φαγητού σε χώρους εστίασης με άποψη και πολλά άλλα.Εχει συνεργαστεί με αρχιτέκτονες για ειδικές κατασκευές σε κεραμικό ,ειδικές παραγγελίες εταιρειών σε κεραμικό η μέταλλο για εταιρικά δώρα.

Socials