Το 2009 η Χριστίνα Σκουλούδη ιδρύει το Christina Skouloudi design studio με τον σχεδιασμό και την παραγωγή αποκλειστικά δικών της συλλογών σκευών και άλλων αντικειμένων τις οποίες διαθέτει σε χονδρική και λιανική πώληση.  www.skouloudi.com

Παθιασμένη με όλα τα υλικά, τις τεχνολογίες και τις τεχνικές επεξεργασίας τους, επηρεάζεται από αυτά προκειμένου να επιτύχει καινοτομία.

Η καθαρότητα και η απλότητα στη μορφή, την κατασκευή και τη δομή των αντικειμένων και η εύκολη σχέση χρήστη-αντικειμένου αποτελούν κύριο μέλημα του σχεδιασμού της όπως επίσης και η ποιότητα και υψηλή αισθητική τους.

Στο Christina Skouloudi design studio σχεδιάζονται και παράγονται επιτραπέζια σκεύη για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς  χώρους σερβιρίσματος φαγητού ή ποτού, αντικείμενα σχεδιασμένα κατά παραγγελία, αξεσουάρ μόδας για άντρες και γυναίκες και χρηστικά αντικείμενα, μικροέπιπλα και αξεσουάρ για χώρους μπάνιου και πισίνας, εστίασης.

​ Λατρεύει την απλότητα, την απτότητα και τη ζεστασιά των λαϊκών παραδοσιακών ελληνικών σκευών και επίπλων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιεί φυσικά υλικά όπως το χαρτί, το ξύλο , το μέταλλο και το δέρμα, θέλει τα αντικείμενα που δημιουργεί να φέρουν μνήμες και ποιότητες της αυθεντικής ελληνικής ζωής.

Το γραφείο του Christina Skouloudi design studio παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού.

Socials