Πάντα σχεδιάζουμε αντικείμενα με στόχο τη δημιουργία στενού δεσμού ανάμεσα στον χρήστη και το αντικείμενο Κάποιες φορές με διακρατικό τρόπο άλλοτε περικλείοντας ένα συμβολικό υπονοούμενο , προσκαλώντας με μια «φιλόξενη» φόρμα και άλλοτε πάλι προκαλώντας τους κανόνες του σχεδιασμού όχι με σκληρό αλλά με κατευναστικό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο.Έπιπλα, χρηστικά αντικείμενα, φωτιστικά σχεδιάζονται χωρίς να χρειάζεται τίποτα να κρύψουν. Καθαρότητα και απλότητα στη μορφή, την κατασκευή και τη δομή τους.
To «Christina Skouloudi design studio» συνεχώς προκαλεί και διευρύνει τα αισθητικά τεχνολογικά όρια, τα όρια του χειροποίητου. Πειραματiζεται ανάμεσα αλλά και παντρεύοντας παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές προσπαθώντας να καλύψει την ανθρώπινη ανάγκη για υψηλή ποιότητα και την επιθυμία για αντοχή στο χρόνο.
Είμαστε «οπαδοί» των τελετουργικών που οι άνθρωποι έχουν στην καθημερινότητα τους και θέλουμε να τα αναδεικνύουμε και να τα συνοδεύουμε με τα αντικείμενα μας. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Αγκαλιάζουμε τα υλικά και τη γοητεία που εκείνα έχουν , αγαπάμε την συναρπαστική κατασκευή.
Τα τελευταία 7 χρόνια έχει ξεκινήσει την πορεία του , το Christina Skouloudi design studio, ένα οδοιπορικό εξερεύνησης νέων εραστών του design , των crafts της τεχνολογίας και των ανθρωπίνων τελετουργικών, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη.

Είστε συνοδοιπόροι!

 

Socials