«… μια γουλιά ελληνικής κουλτούρας, φιλοξενίας και κομψότητας, συνδυασμένη με τα αρώματα ενός γοητευτικού παρελθόντος και ενδιαφέροντος παρόντος …»

Το GW The Greek Wine Routes είναι ένα boutique brand που αγκαλιάζει τον οίνο και τον πολιτισμό που βρίσκεται πίσω από αυτόν με ένα δημιουργικό και βιωματικό τρόπο. Προσφέρει αυθεντικές υπηρεσίες οινοτουρισμού στα ιστορικά αμπελοτόπια της Ελλάδας καθώς και καινοτόμα δώρα και αναμνηστικά με μοναδικές εικονογραφήσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο του οίνου.

Όντας ένα ισχυρό σύμβολο της ελληνικής φιλοξενίας και ζεστασιάς, χρησιμοποιήσαμε τον οίνο και όλα τα στοιχεία που τον συνθέτουν και τον περιβάλλουν ως πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουμε ένα ολιστικό και φρέσκο προϊόν οινοτουρισμού προσεγγίζοντάς το με κομψότητα και στυλ. Το αποτέλεσμα είναι μια ποικιλία υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στις αμπελοοινικές περιοχές της Ελλάδας, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σύνολο αναμνηστικών με θέμα τον οίνο που αντανακλούν την προσωπικότητα του brand και απευθύνονται σε εκείνους τους εκλεκτικούς που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά μονοπάτια του ελληνικού οίνου με πολύπλευρο τρόπο.

Από το λογότυπο μέχρι την προσεκτική επιλογή των συνεργατών, καθώς και το στυλ και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων, το GW στοχεύει στη δημιουργία όμορφων και αξέχαστων εμπειριών, όλες σχετικές με ένα οινικό ταξίδι, μια διαδρομή στην αισθητική, το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία, τον πολιτισμό και την οινική τεχνογνωσία ενός τόπου, όπου η οινογνωσία είναι το αποκορύφωμα, το τέλος αυτής της διαδρομής. 

Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με εξαιρετική φροντίδα στην Ελλάδα, κάθε υπηρεσία ή προϊόν του GW αναπόφευκτα περικλείει τα στοιχεία του πνευματώδους χαρακτήρα και του minimal chic στυλ που προέρχονται από την μαγευτική και ενδιαφέρουσα κουλτούρα της σύγχρονης Ελλάδας.

Socials