Τα προϊόντα HOMMER είναι τα πρώτα ελληνικά προϊόντα ολοκληρωμένης περιποίησης της γενειάδας που παρουσιάστηκαν στην αγορά το καλοκαίρι του 2015.
Η έμπειρη ομάδα του HOMMER από τον χώρο της κοσμετολογίας και του design, με έμπνευση από την αρχαία ελληνική ιστορία και μυθολογία και με την καθοδήγηση της φύσης, ερευνά, αναπτύσσει και δημιουργεί προϊόντα για γένια, μαλλιά και σώμα, προσφέροντας μια ιδιαίτερη και ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης, με συνθέσεις που φτάνουν μέχρι και το 99,3% περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά.
Ο σχεδιασμός του HOMMER έχει αναφορές και είναι εμπνευσμένος από τα σχέδια των αρχαίων ελληνικών ερυθρόμορφων αγγείων και τα «old school tattoos». Ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Τρίτωνας, πλαισιώνεται από διάφορα σύμβολα όπως είναι το χελιδόνι, η τρίαινα, το βιβλίο, το μπουκάλι, τα οποία συμβολίζουν την εμπειρία, την σοφία και την αναζήτηση.
Με πάνω από 2 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και παγκόμια αγορά, τα προϊόντα HOMMER έχουν φιλοξενηθεί σε σελίδες ελληνικών και διεθνών μέσων (OnBoard, Πρώτο Θέμα, British GQ, Men’s Health, Lifo, Monocle, the Dieline, The Huffington Post, Le Monde, Elle) καθώς και σε άλλες εκδόσεις και ιστολόγια.

Socials