Τα imisi collection ξεκίνησαν όταν μια ιδέα συναντήθηκε με έναν ελληνικό μύθο!

Στις αρχές του περασμένου αιώνα, η κυρία Αριάδνη, πολυαγαπημένη μαμή, έδενε ένα κορδελάκι στο χέρι κάθε βρέφους που έφερνε στον κόσμο. Όσα από τα παιδιά αυτά κράτησαν το κορδελάκι τους στην ενήλικη ζωή τους, και έτυχε να συναντηθούν μεταξύ τους, βρήκαν το άλλο τους μισό, στη φιλία ή την αγάπη.

Έτσι, ξεκινώντας από τα imisi bracelets, τα υφασμάτινα βραχιολάκια με τις μοναδικές φράσεις που σε βοηθούν να βρεις το άλλο σου μισό, και συνεχίζοντας με τα clue pendants τα «κεντημένα» κολιέ μας, τις πετσέτες θάλασσας zippi με ενσωματωμένες τσέπες, πολύχρωμα φερμουάρ και θήκη για χρωματιστό φουσκωτό μαξιλαράκι (!!!) που περιέχεται σε κάθε πετσέτα, τα αρωματικά κεριά  σε κούπες εμαγιέ, τις beach bags με τις 7 τσέπες, η imisi collection έγινε πολύ γρήγορα ένα trend που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!

Κι αυτό γιατί, εκτός από το ιδιαίτερο design, σε κάθε ένα από τα παραπάνω υπάρχει η μοναδική φράση που αναζητάει την άλλη μισή που θα τη συμπληρώσει, ενώνοντας διαθέσεις.

Κάτι παραπάνω από αξεσουάρ λοιπόν, τα imisi collection, ανανεώνουν τη συλλογή τους κάθε χρόνο, πάντα σχεδιασμένα με φρέσκια φαντασία και ποιοτικά υλικά, σου κλείνουν το μάτι, σου χαμογελάνε, εκφράζουν τα πιστεύω σου, επαναστατούν, προκαλούν και προσκαλούν!

Και μην ξεχνάτε! Μόλις συναντήσετε κάποιον που έχει ένα αξεσουάρ ή αντικείμενο της imisi collection,  πλησιάστε και συγκρίνετε τις φράσεις σας. Ίσως έχετε βρει το άλλο σας μισό!

 

 

 

 

 

Socials