Η εταιρεία μας, ‘’memoteasers’’, ιδρύθηκε το 2013 στα Χανιά και δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Διανύοντας τον έκτο χρόνο λειτουργίας μας και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών επιχειρήσεων, συνεχίζουμε τη δημιουργική μας πορεία στο χώρο των αναμνηστικών ειδών.

Όραμά μας είναι να ταξιδέψουν τα έθιμα και ο πολιτισμός μας σε όλο τον κόσμο μέσω καλαίσθητων αναμνηστικών δώρων, αντικειμένων σύγχρονου design που προβάλλουν μία νέα εικόνα της χώρας μας και προάγουν τόσο την ιστορία και τον πολιτισμό μας όσο και τις σύγχρονες τάσεις της αισθητικής και του σχεδιασμού.

H χρήση των προϊόντων, η μορφή τους, το κοινό στο οποίο απευθύνονται, τα υλικά κατασκευής και τελικά ο τρόπος συσκευασίας τους είναι απαντήσεις που καλούμαστε να δώσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένα και καλαίσθητα αναμνηστικά δώρα.

Με ειδίκευση στο Πολιτιστικό Δώρο Προβολής αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε αντικείμενα για κάθε επιχείρηση που θέλει να χαρίσει στους πελάτες της ένα αναμνηστικό δώρο ως μέσο προβολής και προώθησης των υπηρεσιών της. Παράλληλα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες για αναμνηστικό δώρο σε εμπορικά καταστήματα, gift shops ξενοδοχείων, εκθετήρια μουσείων και μνημείων, ιδρύματα πολιτισμού προώθησης τουρισμού καθώς και σε κάθε άλλο σημείο πώλησης δώρων.

Δουλεύουμε εξατομικευμένα, μετατρέποντας τα προϊόντα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τοποθετώντας το λογότυπο και όποια άλλη πληροφορία
θέλετε πάνω στα προϊόντα ή την συσκευασία τους (π.χ. μετάφραση κειμένων στη γλώσσα που επιθυμείτε),:

 Υλοποιούμε ιδέες από το μηδέν για ειδικές περιστάσεις
 Αναλαμβάνουμε το δημιουργικό των μακετών χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
 Παραδίδουμε συσκευασμένα προϊόντα σε συσκευασίες σχεδιασμένες με
τοποθέτηση λογότυπου
 Παράγουμε και συσκευάζουμε αποκλειστικά στη Ελλάδα

Moto μας:
Η έκφραση της Ελληνικής φιλοξενίας στο αναμνηστικό δώρο

Socials