Έχοντας σαν έμπνευση το ελαιόδεντρο, και τους γευστικούς θησαυρούς της ελιάς δημιουργήσαμε  την εξαιρετική σειρά Olea secret. Η εταιρεία πήρε το όνομά της από την επίσημη ονομασία του ελαιόδεντρου, Olea Europaea. 

Η εταιρεία Olea Secret ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εκλεκτής ποιότητας ελαιόλαδο. Η οικογένεια Κανδεμίλη με σύμμαχο την πολυετή  εμπειρία στον χώρο των φυτικών και βιολογικών προϊόντων τροφίμου και καλλυντικού με βάση το λάδι ελιάς, όπως σηματοδοτεί η πολύ επιτυχημένη πορεία της εταιρείας Olive secret, από το 1999, δημιούργησε μια σειρά προϊόντων  της Ελληνικής γης, φτιαγμένα με σεβασμό , συνδυασμένα με την αισθητική και την γαστρονομική σπουδαιότητα  που προσδίδουν στα προϊόντα.  

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη σημασία δίνετε στη ποικιλία και την ποιότητα του ελαιοκάρπου, την συγκομιδή και γενικά σε όλα τα στάδια επεξεργασίας των καρπών της ελιάς, έτσι ώστε να αναδύεται κάθε φορά η μοναδική γεύση και οι ξεχωριστές αρωματικές νότες της Κορωνέικης ποικιλίας που λαμβάνει χάρη στο ιδανικό σε ασβεστολιθικά στοιχεία και ξηρότητα χώμα. 

Μέσα στις ειδικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της Olea secret, επιλέγονται μετά από γευστικές δοκιμές τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής γης προσφέροντας το καλύτερο ποιοτικά προϊόν ώστε να καλύπτονται οι υψηλές προσδοκίες των καταναλωτών και να βιώσουν αυτή την ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία. 

Έχοντας σαν  πυρήνα της εταιρείας την παραγωγή gourmet προϊόντων, και με στόχο  την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,   η παραγωγή ελαιολάδου, προϊόντων ελιάς, μπαχαρικών και βοτάνων της  Olea secret, συνθέτουν ένα μείγμα γευστικού κρεσέντο που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. 

Σκοπός της Olea secret είναι η προώθηση επιλογών, αληθινών συστατικών και τέλειας γεύσης.   

Απολαύστε το ταξίδι μαζί μας… Το ταξίδι μιας γευστικής απόλαυσης.

Socials