Η Olive’secret είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε στα τέλη του ’90 η οποία ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμα ελιξίρια υγείας και ομορφιάς από ελαιόλαδο, που συνδυάζουν δραστικά συστατικά βιολογικής προέλευσης και εκχυλίσματα από ενδημικά βότανα της κρητικής φύσης. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, δημιουργεί νέα προϊόντα που ακολουθούν μία ολιστική προσέγγιση στη σωματική υγεία κατά το Ιπποκρατικό πρότυπο.

Όπως μαρτυρά και το όνομα της εταιρείας Olive’secret – ή αλλιώς το Μυστικό της Ελιάς – η έμπνευσή μας προέρχεται από το ελαιόδεντρο, αρχαίο σύμβολο της ελληνικής και της Κρητικής διατροφικής αλλά και κοσμητικής παράδοσης. Υιοθετώντας το προγονικό μοντέλο και εμπλουτίζοντάς το με τη σύγχρονη τεχνογνωσία, χρησιμοποιούμε σχεδόν το κάθε τμήμα ελαιόδεντρου για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων που συμμορφώνονται απόλυτα στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της εποχής μας. Ο πυρήνας και το έλαιο του ελαιόκαρπου καθώς και τα φύλλα και τα άνθη του δέντρου, αποτελούν όλα πρώτες ύλες που αξιοποιούνται στην Olive’secret, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από ενδημικά αρωματικά βότανα της κρητικής γης.
Έχοντας σαν σκοπό μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού, δημιουργήσαμε μια μοναδική σειρά, απόλυτα βασισμένη στις ανάγκες της δύσκολης καθημερινότητας, από νέα πρωτοπόρα βιολογικά καλλυντικά.

Η Olive’secret με υψηλό το αίσθημα περιβαλλοντολογικής ευθύνης, χρησιμοποιώντας πρακτικές και οικολογικές φιάλες και συσκευασίες. παράγει ένα μεγάλο εύρος ανώτατης ποιότητας καλλυντικών προϊόντων τα οποία είναι ασφαλή και φυσικά, χωρίς χημικές ουσίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο, τα ζώα ή το περιβάλλον.

Η νέα βιολογική σειρά μας φέρει το λογότυπο του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού ICEA ο οποίος πιστοποιεί την ποιότητα των ασφαλών και υγιεινών προϊόντων με ελέγχους των συστατικών και του τελικού προϊόντος κατά την διάρκεια παρασκευής τους. Η πιστοποίηση ICEA είναι διαπιστευμένη σε διεθνές επίπεδο και είναι ισοδύναμη με την πιο αξιόπιστη ευρωπαϊκή πιστοποίηση βιολογικών καλλυντικών. Ακριβείς μικροβιολογικές και δερματολογικές εξετάσεις εγγυώνται καθαρά και συμβατά δερματολογικά συστατικά, κατάλληλα για ευαίσθητες και αλλεργικές επιδερμίδες.

Ανακαλύψτε τα μυστικά ομορφιάς της Olive’secret και αφεθείτε στο άγγιγμα της ελιάς!

Socials