Η PHEE αξιοποιεί φυσικά απόβλητα, ως κύρια πρώτη ύλη, για την ανάπτυξη φυσικών υλικών και τελικών προϊόντων με σκοπό να ανταγωνιστούν τα συμβατικά υλικά σε κάθε τους πτυχή, από την βιωσιμότητα του κόστους τους μέχρι την ικανοποίηση των πελατών και το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Κυρίαρχος στόχος της PHEE είναι η αξιοποίηση  των νεκρών φύλλων του  θαλάσσιου φυτού Posidonia Οceanica. Η εταιρεία έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει μια καινοτόμα μέθοδο για την μετατροπή μια πρώτης ύλης  που κάποτε θεωρούταν απόβλητο και είχε αισθητή κοινωνικοοικονομική επιβάρυνση ,σε ένα καινοτόμο βιώσιμο υλικό.

Το PHEE-board είναι ένα νεο φυσικό προϊόν βασισμένο στην κυτταρίνη, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη τελικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η δραστηριότητα της PHEE έχει ως πυρήνα της τη βιωσιμότητα και την κοινωνική οικονομία. Φιλοδοξούμε να μειώσουμε τον όγκο των σκουπιδιών παράγοντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στην καθημερινή ζωή όλων μας!

 

Το KIZI DESIGN STUDIO είναι ένα σχεδιαστικό και αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται για χρόνια στον χώρο της αρχιτεκτονικής, ενώ τα τελευταία 5 έτη  έχει μπει δυναμικά στον χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής προϊόντων, packaging, επίπλων και εσωτερικών χώρων. Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της κατεύθυνσης του KIZI STUDIO, αποτελεί η τελευταία σειρά Thistle, μία καινοτόμος οικολογική συλλογή επίπλων, της οποίας βασική πρώτη ύλη αποτελεί το κοινό γαϊδουράγκαθο. Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρείτε καθημερινά αντικείμενα οικιακής χρήσης φτιαγμένα από τσιμέντο, ρητίνες και ξύλο.

Spyros Kizis

Socials