Η SOPHIΑ Enjoy Thinking είναι μία δημιουργική πρωτοβουλία με αυθεντικό χαρακτήρα, που λειτουργεί με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας και ιστορίας, και της όμορφης πλευράς του τόπου μας, εντός αλλά και εκτός των τειχών. Γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια δίνοντας μία νέα αισθητική στο ελληνικό design, μέσα από μοναδικά αντικείμενα. Το μότο μας είναι «Enjoy Thinking» καθώς πιστεύουμε ότι μέσα από την σκέψη μπορεί κανείς να αλλάξει και στη συνέχεια να αλλάξει και τον κόσμο γύρω του.

Αφουγκραστήκαμε την πολύτιμη κληρονομιά της αρχαίας Ελλάδας, τα σοφά ρητά των φιλοσόφων και τα μαγευτικά αγάλματα και επιλέξαμε εκείνα τα οποία μας ενέπνευσαν και μας έκαναν να σκεφτούμε και να συλλογιστούμε. Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα σε αρμονία με τη φιλοσοφία της SOPHIA Enjoy Thinking που εισάγει την ομορφιά και την αυθεντικότητα των κλασσικών ελληνικών στοιχείων μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα.

H SOPHIA έχει μία σημαντική παρουσία σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο σε περισσότερα από 500 καταστήματα, όπως το Le Bon Marche & Galleries Lafayette στο Παρίσι, το Liberty και το Wolf & Badger στο Λονδίνο, την Assouline στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και και σε 45 μουσεία, όπως το Μουσείο Πικάσο, το Βρετανικό Μουσείο, το Μουσείο του Λούβρου, το Μουσείο Prado και το Μουσείο Getty. Τέλος, όχι μόνο κατάφερε να βραβευθεί, αλλά και να έχει μια θέση στη παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων σχεδιαστών με βάση το DAC!

Socials