Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και παράγουμε φυσικά, χειροποίητα αντικείμενα για να ομορφαίνουμε τις ζωές μας. Εμπνεόμαστε από παραδοσιακές τεχνικές και γνώσεις τις οποίες παντρεύουμε με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Θέλουμε να δείξουμε ότι τα φυσικά σαπούνια έχουν την
ιδιαιτερότητα να καθαρίζουν, αλλά και συγχρόνως να ενυδατώνουν και να τρέφουν το δέρμα.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται από εμάς με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παράγονται στο εργαστήριό μας στην Αίγινα, και από επιλεγμένους συνεργάτες, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα.

Η The Cool Projects δημιουργήθηκε το 2013 από την Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου και τον Γιάννη Ζαγοριανάκο, με σκοπό να προωθήσουμε φυσικά, ελληνικά προϊόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχουμε δημιουργήσει τρία brands μας:
Cool Soap – μία σειρά από φυσικά σαπούνια φτιαγμένα με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Η premium χειροποίητη σειρά σαπουνιών ESSENTIALS παράγεται με τη ψυχρή μέθοδο από έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο σε συνδυασμό με άλλα φυτικά λάδια, αρωματισμένα με φυσικά
αιθέρια έλαια. Η δεύτερη σειρά ELEMENTS, στα οποία έχουμε προσθέσει αργίλους και βότανα, προσφέρει μπάρες, νιφάδες σαπουνιού, υγρό σαπούνι, σαμπουάν, γαλάκτωμα σώματος και βούτυρο σώματος.

Mood of the Day – δύο σειρές από χρωματιστά σαπούνια ελαιολάδου αρωματισμένα με αιθέρια έλαια και με αρώματα, σε μια ιδιαίτερη συσκευασία. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα «δώρο» και να φέρουμε τον καταναλωτή σε επαφή με το φυσικό ελαιοσάπουνο μέσω του design και των λέξεων.

Cool Collection, μια σειρά από χειροποίητα αξεσουάρ και αντικείμενα για το μπάνιο και το σπίτι, όπως σαπουνοθήκες, νεσεσέρ και άλλα πολλά. Σε συνδυασμό με τα σαπούνια μας δημιουργούν ιδανικά δώρα για όλους.

Φυσικά, βιοδιασπώμενα σαπούνια και καλλυντικά για ζωντανό και υγιές δέρμα.
TREAT YOUR SKIN WITH RESPECT – MAKE THE COOL CHOICE

Socials