Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και παράγουμε φυσικά, χειροποίητα αντικείμενα για να ομορφαίνουμε τις ζωές μας. Εμπνεόμαστε από παραδοσιακές τέχνες και γνώσεις τις οποίες παντρεύουμε με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής μας.

Η εταιρεία The Cool Projects δημιουργήθηκε το 2013 με στόχο την προώθηση φυσικών, χειροποίητων αντικειμένων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχουμε δημιουργήσει δύο brands σαπουνιών και προϊόντων περιποίησης σώματος και ένα brand με αξεσουάρ και αντικείμενα για μπάνιο και σπίτι. Τα προϊόντα σχεδιάζονται από εμάς με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα περισσότερα παράγονται στο εργαστήριό μας στην Αίγινα, και κάποια από συνεργάτες, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, κάνοντας μικρές παρτίδες αντικειμένων ώστε να ελέγχεται η ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με Ελληνικό ελαιόλαδο, και αρωματίζονται με μεσογειακά αιθέρια έλαια. Με τη χρήση τους ανακαλύπτουμε ξανά τα οφέλη του να φροντίζουμε το δέρμα μας με φυσικό τρόπο. Επαναφέρουν την ευχαρίστηση και την ποιότητα μίας απλής καθημερινής πράξης: την προσωπική υγιεινή στο σπίτι αλλά και στα ταξίδια μας.
Φυσικά καλλυντικά για ζωντανό και υγιές δέρμα.

Socials