Το όνομα μας, we design, περιγράφει ακριβώς αυτό που κάνουμε : Σχεδιάζουμε οτιδήποτε μπορεί να σχεδιαστεί. Απο μία κατοικία, έως ένα χρηστικό μικροέπιπλο, και απο μια εταιρική ταυτότητα ως το branding. Ένας βιομηχανικός σχεδιαστής (Σέργιος Φωτιάδης), μια γραφίστας (Θεανώ Πετρίδου) και ένας αρχιτέκτων (Φίλιππος Φωτιάδης) ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις για να καταφέρουν να πετύχουν τη χρυσή τομή μεταξύ ιδέας και λειτουργικότητας.

Η σύμπραξη αυτή από το 2001, γέννησε πολλά έργα αλλά και σπουδαίες συνεργασίες με δοκιμασμένους επαγγελματίες, τυπογράφους, κατασκευαστές, μηχανικούς, τεχνίτες και σχεδιαστές, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε project.

Tα αντικείμενα της σειράς μας είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική μυθολογία, την ιστορία, την παράδοση, τη φύση αλλά και την απλή καθημερινότητα μας. Χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα που παράγονται στην Ελλάδα από ντόπιους τεχνίτες χρησιμοποιώντας μια μεγάλη
ποικιλία υλικών. Από τσιμέντο και ξύλο, μέχρι χαρτί και ύφασμα. Συνδυάζουμε τηνεικονογράφηση, το σχέδιο, τις τρεις διαστάσεις, την τεχνολογία, αλλά και το παιχνίδι, τοαξεσουάρ και τη χρηστικότητα.

Socials