Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

A FUTURE PERFECT

Booth No: A5

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Κοσμήματα
Χρηστικά αντικείμενα

To Α Future Perfect είναι ένα concept brand που δημιουργήθηκε το 2013 στην Αθήνα από δύο αρχιτέκτονες.

Η αγάπη για τα υλικά και τις αναπάντεχες συχνά εφαρμογές τους, ο πειραματισμός με διάφορες τεχνικές επεξεργασίας, σύγχρονες και παραδοσιακές και η διάθεση ανάδειξης της ελληνικότητας μέσα από μια φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση οδηγούν στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, αξεσουάρ, κοσμήματα και limited edition συλλογές.

Χάρη στην υψηλή και ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα προσιτή αισθητική των προϊόντων του, το brand έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητό και αναγνωρίσιμο.

Φιλοξενείται σε πληθώρα concept και design stores, καταστήματα μουσείων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα, με τα σημεία πώλησης να ξεπερνούν τα 60, ενώ το φθινόπωρο του 2018 άνοιξε το δικό του flagship store στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Θετικά βήματα γίνονται με εκπροσώπηση σε διεθνείς αγορές όπως Γαλλίας, Γερμανίας αλλά και Αμερικής και Αυστραλίας.

Επίσης, το A Future Perfect επιλέγεται συχνά από μεγάλες εταιρίες, διαφημιστικές, ξενοδοχεία αλλά και ιδιώτες για το σχεδιασμό και την παραγωγή custom/branded ειδών.


A Future Perfect & Friends store
Πραξιτέλους 23 10562 , Σύνταγμα
To top
el