Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

COLOUR GREECE

Booth No: A11

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Χρηστικά αντικείμενα

To εκδοτικό εγχείρημα Colour GreeceThe Colouring Travel Guides αφορά τη δημιουργία μιας νέας τάσης στο πεδίο των ταξιδιωτικών οδηγών, προσφέροντας τη δυνατότητα ενός εναλλακτικού τρόπου ανάγνωσης και περιήγησης διαφόρων περιοχών της Ελλάδας.

Οι ταξιδιώτες – επισκέπτες ανακαλύπτουν με πρωτότυπο τρόπο έναν τόπο, μετατρέποντας το ταξίδι τους σε μια αξέχαστη, μοναδική και χρωματιστή εμπειρία! Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί ζωγραφικής Colour Greece απευθύνονται στο τουριστικό αλλά και στο εγχώριο κοινό, και σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, από παιδιά έως ενήλικες με ενδιαφέρον για τη ζωγραφική. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν οι οδηγοί για την Αθήνα, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Θεσσαλονίκη και η νέα σειρά των εναλλακτικών οδηγών τσέπης, με πρώτο τον οδηγό που αφορά τις Κυκλάδες.

Επιπλέον, κυκλοφορούν καρτ-ποστάλ ζωγραφικής για τις αντίστοιχες περιοχές και άλλα προϊόντα ζωγραφικής, είτε με ταξιδιωτικό ή εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Σχεδιάζουν και δημιουργούν δύο νέες αρχιτέκτονες: Βασιλική Τζώρα, Αβροκώμη Ζαβιτσάνου. Όλα τα προϊόντα τυπώνονται στην Ελλάδα.


Colour Greece
Αβροκώμη Ζαβιτσάνου Βασιλική Τζώρα
To top
el