Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

CONTIVO DESIGN

Booth No: B14

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Μόδα & Αξεσουάρ
Χρηστικά αντικείμενα

Το αρχιτεκτονικό γραφείο archstudio ιδρύθηκε το 2014 από τη Δανάη Αθανασοπούλου και τον Γιώργο Μπουσέ, και έχει έδρα τη Χίο. Το 2015 η αγάπη των δημιουργών για τη συνθετική διαδικασία και τον πειραματισμό με τα κατασκευαστικά υλικά, οδήγησε στη δημιουργία της σειράς χειροποίητων ανάγλυφων αντικειμένων / κοσμημάτων CONTIVO design, αντλώντας έμπνευση από τα γεωμετρικά μοτίβα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Χίου και κυρίως από τα μοναδικά «ξυστά».

Έκτοτε, λειτουργούν το εργαστήριο τους παράλληλα με το αρχιτεκτονικό τους έργο, κατασκευάζοντας χειροποίητες δημιουργίες από τσιμέντο, αντλώντας έμπνευση από την παράδοση, τόσο όσον αφορά τα μοτίβα όσο και την χρήση των φυσικών δομικών χρωμάτων (λουλακί, ώχρα, μέντα, τερακότα, μαύρο, λευκό, γκρι), αλλά με μίνιμαλ αισθητική.

Στόχος είναι τα αντικείμενά να φέρουν την ελληνική απλότητα και την ανάμνηση της παράδοσης, με μοντέρνα σχεδιαστική προσέγγιση. Τα αντικείμενα contivo design είναι όλα χειροποίητα και κατασκευάζονται στο εργαστήριο στη Χίο, με βασικό υλικό το τσιμέντο.


CONTIVO DESIGN
Ροδοκανάκη 10, Χίος 82100
To top
el