Σχεδιάζοντας το δρόμο προς το τέλειο μέλλον!

To Α Future Perfect είναι ένα concept brand που δημιουργήθηκε το 2013 στην Αθήνα από τις αρχιτέκτονες Κατερινα Γρηγοροπούλου και Εύη Σουγκάρα. Η αγάπη για τα υλικά και τις αναπάντεχες συχνά εφαρμογές τους, ο πειραματισμός με διάφορες τεχνικές επεξεργασίας, συγχρονες και παραδοσιακές και η διάθεση ανάδειξης της ελληνικότητας μέσα από μια φρέσκια σχεδιαστική προσεγγιση οδηγούν στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προιόντων όπως χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, αξεσουάρ, κοσμήματα και δημιουργικα kits για το παιδί.

Χάρη στην υψηλή και ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα προσιτή αισθητική των προιόντων του το brand έχει γίνει ιδιαιτερως αγαπητό και αναγνωρίσιμο και φιλοξενείται σε πληθώρα concept και design stores, καταστήματα μουσείων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ενώ πολύ θετικά βήματα γίνονται σε διεθνείς αγορές όπως Λονδίνο, Παρίσι, Σιγκαπούρη όπου και στοχευει να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, το A Future Perfect επιλέγεται από μεγάλες εταιρειές, διαφημιστικές, ξενοδοχεία αλλά και ιδιώτες για το σχεδιασμό και την παραγωγή custom/branded προιόντων .

Socials