ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Eπισκέπτες

Coming soon

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο
στην καρδιά της πόλης, μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας!

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου, επί των οδών Δωδεκανήσου - Αναπαύσεως και Αγίου Βασιλείου, εκατό μέτρα από τον σταθμό του Μετρό Ανθούπολης και πεντακόσια μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης.

Διαθέτει σύγχρονο σύστημα κλιματισμού, WI-FI και 17 στρέμματα parking για 1.000 δωρεάν θέσεις αυτοκινήτων.

H 9η Greek Brand New θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 3.000m2 και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη έκδοση στην ιστορία της λειτουργίας της.

Το εκθεσιακό κέντρο παρέχει την ευελιξία να διαμορφωθούν περισσότερες από μία εκθεσιακές αίθουσες. Τόσο το κεντρικό φουαγιέ όσο και ο εκθεσιακός χώρος θα διαμορφωθούν σύμφωνα με την υψηλή αισθητική της δημιουργικής ομάδας της Greek Brand New.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

  • Eύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και ΜΜΜ
  • 100 μέτρα από ΜΕΤΡΟ "Ανθούπολη"
  • 1000 δωρεάν θέσεις στάθμευσης
  • 20 λεπτά από το Λιμάνι του Πειραιά
  • 40 λεπτά από το Αεροδρόμιο

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά Επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη

Η επίσκεψή σας στην Greek Brand New vol9 γίνεται ακόμα ευκολότερη αφού πούλμαν της διοργάνωσης θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς τη Θεσσαλονίκη. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από το One Salonica Outlet Mall και συγκεκριμένα, από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 08:00 και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Εκκίνηση:
One Salonica Outlet Mall (από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ), στις 08:00

Άφιξη:
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στις 14:30

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Εκκίνηση:
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου , στις 18:00

Άφιξη:
One Salonica Outlet Mall, στις 24:00

Το σημείο εκκίνησης, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, είναι ιδιαίτερα προνομιακό καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει επισκέπτες τόσο από την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και από την ευρύτερη περιφέρεια, διαθέτοντας τη δυνατότητα δωρεάν parking για επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στο εμπορικό κέντρο με το αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια να επιβιβαστούν στα πούλμαν.

Η διοργάνωση της Greek Brand New vol9, επέλεξε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας στην Αθήνα και το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου την εταιρία «Excellent Luxury Car and Bus Services». Η Excellent Luxury Car and Bus Services είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες επιβατικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Η πολυετής εμπειρία της στον ταξιδιωτικό χώρο, η ειδική κατάρτιση και οι εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών της εγγυώνται την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια! Αυτή είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία που διέπει εδώ και 20 χρόνια τη διοίκηση αλλά και κάθε εργαζόμενο στο τμήμα οδικών μετακινήσεων της εταιρίας η οποία είναι πιστοποιημένη με:

• ISO 9001:2015 Ποιότητας υπηρεσιών
• ISO 39001:2012 Οδικής ασφάλειας,
• ISO 14001:2015 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

01

Να κάνετε την προεγγραφή σας στην έκθεση στο link: https://www.eventdata.gr/welldone/2024/greekbrandnew/

02

Να μας στείλετε με mail στο [email protected] τα προσωπικά σας στοιχεία (Ονομ/νο & Τηλ.) & την κάρτα εισόδου σας.

03

Θα λάβετε στη συνέχεια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά σας προς στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Γουλιέλμος, διοργανωτής,
[email protected], 6977440377

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών σας εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, το οποίο θα είναι χορηγός φιλοξενίας της Greek Brand New

  • Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43, Αθήνα
  • T: +30 210-92.88.400
  • Email: [email protected]
  • www.royalolympic.com
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
EXECUTIVE
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 120€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 130€
DELUXE
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 160€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 170€
ATHENIAN PANORAMA / JUNIOR SUITES
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 270€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 280€

* Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν πρωινό σε μπουφέ και φόρους (ΦΠΑ και δημοτικό φόρο) Above prices include buffet breakfast and taxes (VAT and council tax)

** Ο φόρος διαμονής 4 € ανά διανυκτέρευση που ισχύει από 01.01.2018 δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές των δωματίων, και είναι πληρωτέος στο ξενοδοχείο από τους πελάτες κατά την αναχώρησή τους. Αccommodation tax of €4 per night valid from 01.01.2018 is not included in the room rates, and is payable at the hotel by the guests upon departure

PARKING: 10€ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

To top
el