Εκθέτες

ΕΚΘΕΤΕΣ

PLOOS DESIGN

Booth No: A7

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΤΗ:

Αναμνηστικά & Διακοσμητικά
Μόδα & Αξεσουάρ
Χρηστικά αντικείμενα

Η Ploos Design είναι ένα δημιουργικό γραφείο το οποίο ιδρύθηκε το 2013, από δύο νέες σχεδιάστριες προϊόντων, την Αγγέλικα Νιάρχου και την Γεωργία Οικονομοπούλου, με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα.

Το όνομά προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη “πλοῦς”, που σημαίνει το καλό ταξίδι ενός πλοίου. Και αυτό είναι το design για την Ploos, ένα καλό ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου, κάθε μέρα είναι γεμάτη από  θέληση και περιέργεια να ανακαλυφθεί μια καινούρια πλευρά της σχεδίασης.

Τα προϊόντα της Ploos Design, έχουν σχεδιαστεί με πάθος και δημιουργική σκέψη. Η έμπνευση αντλείται από μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων και αντικειμένων που θα σας συνοδεύουν με τα ιδιαίτερα μοτίβα τους, με τους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων.

Αυτό που κάνει την Ploos Design ξεχωριστό δημιουργικό γραφείο είναι ο πολύπλευρος χαρακτήρας, η σύλληψη ιδεών και η φρεσκάδα. H απλότητα στις γραμμές σε συνδυασμό με την προσεγμένη επιλογή χρωμάτων συνθέτουν μοναδικές συλλογές προϊόντων που ξεχωρίζουν.


Ploos Design
Ανθέων 12, Περιστέρι, 12137
To top
el